Vastgoed op orde

Vastgoed

Uw vastgoed op orde

Wilt u als (semi)overheid voorkomen dat u inkomsten misloopt en kostbare tijd verspilt aan exploitatie, technisch beheer en financiële administratie? Meer (semi)overheden streven ernaar om hun vastgoedbeheer te professionaliseren, maar ze missen vaak een duidelijk startpunt. Wij hebben de oplossing: onze unieke Vastgoedladder, gebaseerd op onze uitgebreide adviestrajecten en praktijkervaring. Met onze aanpak kunt u in slechts 4 stappen de volledige regie over uw vastgoedbeheer verkrijgen.

Voorkom valkuilen door gebrek aan inzicht in uw vastgoedportefeuille. Onze bewezen aanpak zorgt ervoor dat uw gemeentelijk vastgoed optimaal wordt beheerd. Vermijd inkomstenverlies en bespaar tijd. Samenwerken met Metafoor Vastgoed is de oplossing. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het op orde brengen van uw vastgoed.

Waarom gebruikmaken van onze methode?

Onze methode van de Vastgoedladder in het kort

Stap 1: Inventarisatie

Wij kunnen u ondersteunen bij verschillende onderwerpen rondom vastgoed en grondzaken. Door onze ervaring hebben wij een aantal expertises opgedaan waarbij wij u kunnen ondersteunen. Wij geven u graag een greep uit deze expertises.

Stap 2: Analyseer

Analyseer de verzamelde informatie om te bepalen wat er ontbreekt voor een volledig overzicht. Beoordeel de kwaliteit van de gegevens en bepaal de waarde en samenstelling van de vastgoedportefeuille. Controleer het vastgoedbeheer ten opzichte van het bestaande beleid en de financiële processen.

 

Stap 3: Optimaliseer

Verwerk alle beschikbare gegevens, inclusief achterstallige huurverhogingen, huurovereenkomsten en kadastrale gegevens. Stel een vastgoedbeleid op, rekening houdend met de spelregels en uitgangspunten van de organisatie.

Stap 4: Resultaat

Rond de oprichting van een professionele vastgoedbeheerorganisatie af. Zorg ervoor dat de organisatie efficiënt en effectief werkt met praktische instrumenten op basis van het vastgoedbeleid. Maak strategische rapportages mogelijk dankzij volledig en toegankelijk gegevens- en contractbeheer, bijvoorbeeld met VBSonline. Stel jaarlijks een Meerjaren Perspectief Vastgoed op en houd het up-to-date.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Ontdek uw positie en verbeter uw maatschappelijk vastgoed. Maak een vrijblijvende afspraak voor vastgoedadvies of vraag direct De Vastgoedladder aan.

Naast het optimaliseren van het gemeentelijk vastgoed met behulp van onze vier stappen op de Vastgoedladder, bieden wij nog veel meer mogelijkheden. Neem nu actie en bouw aan een beter gemeentelijk vastgoedbeheer.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over deze dienst?

De Vastgoedladder

Download hier De Vastgoedladder

Neem contact op

Metafoor adviseert u graag!

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl