Legal Connect Event

Evenement

Legal Connect Event

Wilt u graag met gelijkgestemden sparren? U bent niet alleen. Veel (semi)overheidsmedewerkers willen ervaringen delen en nieuwe kennis opdoen.

Helaas gebeurt dit vaak te weinig. Het gebrek aan interactie en kennisdeling zorgt ervoor dat u waardevolle inzichten mist. Zonder deze uitwisselingen blijft u wellicht hangen in dezelfde werkwijzen.

Daarom organiseren wij het Legal Connect Event. Metafoor Vastgoed brengt vakgenoten bij elkaar. Ons doel? Kennis delen, ervaringen uitwisselen en nieuwe contacten maken. Dit evenement is dé kans om te leren van anderen en uw netwerk uit te breiden. Het evenement is praktisch ingesteld. U kunt de opgedane kennis direct toepassen. Zo kunt u er gelijk mee aan de slag. Dus meld u nu aan en mis deze kans niet!

Wat gaan we bespreken?

Bij ons vorige evenement vroegen we waar deelnemers het over willen hebben. Het antwoord was duidelijk: het Didam-arrest. Veel (semi)overheden vinden dit moeilijk. Daarom is dit een goede kans om er samen over te praten, kennis te delen en nieuwe ideeën op te doen.

Maar…

Dat is nog niet alles. Want de advocaat-generaal adviseert de Hoge Raad om de Didam-regels duidelijker te maken. De uitspraak van de Hoge Raad staat voorlopig op 25 oktober 2024. Toeval bestaat niet, want op 31 oktober 2024 staat ons volgende Legal Connect Event gepland, met als onderwerp: het Didam-arrest.

Wat gaan we doen?

Het Legal Connect Event is interactief. En is bedoelt om in gesprek te gaan met elkaar. U leert van elkaar en deelt ervaringen. Daarom kunt u na het event de kennis direct toepassen. Dus vergeet het stilzitten en alleen maar luisteren.

Hier is het programma in 4 delen:

Casus aanleveren en bespreken

U kunt vooraf uw eigen casussen aanleveren. Wij verzamelen deze casussen en maken een selectie. Alle deelnemers ontvangen deze casussen voorafgaand aan het Legal Connect Event. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden. Tijdens het evenement bespreken we deze casussen in groepjes. Onze juristen lopen rond en sparren mee. Maar de deelnemers staan centraal. We dagen u uit om echt met elkaar het gesprek aan te gaan, ervaringen te delen en nieuwe ideeën op te doen.

Voor wie is het Legal Connect Event?

Dit event is voor:

Dit event is niet voor:

Waar en wanneer is het event?

Het evenement begint om 10.00 uur en eindigt maximaal om 12.30 uur. Daarna is er een afsluitende lunch. Wij zorgen voor koffie, thee, water en lunch voor alle deelnemers. En tijdens de lunch is er genoeg ruimte om te netwerken. 

Het evenement is in Zwolle. Maar we hebben nog geen definitieve locatie. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Houd daarom rekening met de volgende regio’s in Zwolle; station, centrum en stadion.

Wat zijn de kosten?

Wanneer sluit de inschrijving?

Voor deelname aan het Legal Connect Event kunt u een casus aandragen die tijdens het evenement wordt behandeld. Alle deelnemers ontvangen vooraf deze casussen om zich voor te bereiden. U kunt zich aanmelden tot 1 september, inclusief een casus.

Na 1 september kunt u zich nog aanmelden tot 1 oktober. Het is dan niet meer mogelijk om een casus in te dienen. Maar u kunt nog steeds deelnemen en ontvangt de voorbereidingsstof.

Meld u nu aan voor het Legal Connect Event

Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Bent u geïnteresseerd, maar twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over het Legal Connect Event en helpen u verder.

Inschrijven voor het Legal Connect Event

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit evenement?

Onze juristen bij dit event:

Deze informatie volgt later.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

cursus@metafoorvastgoed.nl