Informatiebeveiliging

ISO 27001

Informatiebeveiliging bij Metafoor Vastgoed

Ontdek hoe we bij Metafoor Vastgoed informatiebeveiliging hoge prioriteit geven met onze ISO 27001-certificering. Deze certificering is niet slechts een stempel, maar een integraal onderdeel van al onze bedrijfsactiviteiten, waaronder vastgoedmanagement, softwareontwikkeling, cursussen, tijdelijke inzet en adviesdiensten.

Bij ons staat informatiebeveiliging bovenaan de prioriteitenlijst. Ons informatiebeveiligingsbeleid is helder en wordt actief nageleefd. We investeren aanzienlijk in de bewustwording en training van onze medewerkers, omdat we geloven dat de menselijke factor cruciaal is in het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de ons toevertrouwde informatie.

Om ervoor te zorgen dat gegevens te allen tijde veilig worden beheerd, maken we gebruik van geavanceerde beveiligingssystemen en -processen. Of het nu gaat om het opslaan, overdragen of verwerken van gegevens, onze procedures zijn ontworpen met het oog op maximale veiligheid en worden jaarlijks door een interne en een externe auditor beoordeeld.

We streven naar voortdurende verbetering. We nodigen ethische hackers uit om ons uit te dagen via ons Responsible Disclosure-programma. Deze benadering stimuleert ons om te blijven optimaliseren en de veiligheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Daarnaast hebben we ons klachtenformulier, dat niet alleen bijdraagt aan onze continue verbeteringsinspanningen, maar ook een belangrijk hulpmiddel is terwijl we streven naar het behalen van onze ISO 9001-certificering voor kwaliteitsbeheer.

Om onze informatiebeveiliging te waarborgen, hebben we een Information Security Officer in dienst: Leo Looise. Hij heeft alle relevante opleidingen gevolgd en is bereikbaar via security@metafoorvastgoed.nl. Bij Metafoor Vastgoed beschouwen we informatiebeveiliging als een fundamenteel aspect van alles wat we doen als adviesbureau voor overheden. Het is onze belofte aan onze klanten om hun gegevens te beschermen en te zorgen voor de hoogst mogelijke normen van veiligheid en integriteit.