Vastgoedscan

Vastgoedscan

Verkrijg meer inzicht en overzicht

Veelal is bij overheden sprake van een versnippering van gegevens van gebouwobjecten en gronden. Een volledig overzicht ontbreekt. Om grip te krijgen op de vastgoedportefeuille en om het vastgoed op orde te brengen is een inventarisatie nodig om volledig inzicht te krijgen. 

Waarom kiezen voor deze slimme tool?

Onze Vastgoedscan maakt gebruik van betrouwbare, externe bronnen en heeft al meerdere opdrachtgevers (gemeenten) geholpen om alle objecten in beeld te krijgen. Hiermee worden uiteindelijk kosten bespaard en worden risico’s geminimaliseerd. Dit is niet alleen van belang vanwege wet en regelgeving. Ook voor de jaarlijkse accountantscontroles is een volledig inzicht in de totale vastgoedportefeuille van belang.

De Vastgoedscan in het kort

Onze inventarisatie-aanpak combineert kadastergegevens met satellietbeelden, waardoor onze adviseurs een grondige analyse kunnen uitvoeren van alle (privaatrechtelijke) gebouwen en gronden. Nadat wij de Vastgoedscan hebben uitgevoerd ontvangt u een gedetailleerde vastgoedlijst en op maat gemaakt advies voor verbeteringen in uw vastgoedbeheer.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u meer inzicht in uw vastgoedportefeuille? Of heeft u behoefte aan een complete inventarisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan. Ontdek hoe wij uw (semi)overheidsorganisatie verder kunnen helpen bij de ontwikkeling van een stevige vastgoedstrategie.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over deze dienst?

Neem contact op

Metafoor adviseert u graag!

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl