Kostprijsdekkende huur

Kostprijsdekkende huur

Bereken de Kostprijsdekkende Huur voor uw panden

Ontdek de kracht van onze eenvoudige tool voor het berekenen van de Kostprijsdekkende Huur (KPDH). Het verkrijgen van een duidelijk inzicht in de integrale kosten en huurinkomsten per pand is belangrijk bij het nemen van weloverwogen beslissingen over uw gemeentelijke vastgoedportefeuille.

Aanleiding voor het invoeren van een kostprijsdekkende huur

De kostprijsdekkende huur zorgt voor duidelijkheid en de scheiding van geldstromen. Gemeenten moeten volgens de Wet Markt en Overheid minstens de volledige kosten doorberekenen bij economische activiteiten, zoals verhuur van gemeentelijk vastgoed.

Waarom kiezen voor ons model?

Wat is een kostprijsdekkende huur?

Een kostprijsdekkende huur dekt alle kosten van vastgoed, inclusief verwerving, exploitatie, rente en inflatie.

Hoe werkt ons KPDH-model?

Ons model volgt een eenvoudige methode (discount-cashflow-methodiek) die u stap voor stap begeleidt. Voer uw pandgegevens in en bereken met gemak de huurprijs. Met één klik berekent ons model de kostprijsdekkende huur voor u.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u klaar om uw huurprijzen in lijn te brengen met de Wet Markt en Overheid? Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking en laat ons met u meedenken. Naast het berekenen van de KPDH via ons model, bieden we een scala aan andere mogelijkheden aan voor overheden en semioverheden. Grijp deze kans en bouw aan een beter inzicht in uw vastgoedportefeuille.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over deze dienst?

Neem contact op

Metafoor adviseert u graag!

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl