Huurrecht

Juridisch Team

Ondersteuning bij huurrechtelijke uitdagingen

Huurrecht kan een ingewikkeld terrein zijn, vooral voor overheidsinstanties. Als gemeente, provincie of andere overheidsorganisatie wordt u geconfronteerd met veel uitdagingen. De regelgeving is streng, de belangen zijn complex en de verantwoordelijkheden zijn groot.

Bovendien ondergaat het huurrecht voortdurend ontwikkelingen. Het is van belang om op de hoogte te blijven van nieuwe wetten, voorschriften en jurisprudentie die van invloed kunnen zijn op uw huurovereenkomsten en -verplichtingen. Dat vereist de nodige tijd en aandacht.

Daarom hebben veel (semi)overheden behoefte aan professioneel advies en ondersteuning op het gebied van huurrecht. Wij begrijpen uw behoeften en bieden deskundige begeleiding om u te helpen bij het navigeren door de complexiteit van het huurrecht.

Waarom heeft u hulp nodig bij huurrecht?

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Of het nu gaat om het opstellen of beoordelen van huurovereenkomsten, het omgaan met huurbescherming of advies over regulering van de middenhuursector, ons ervaren team staat voor u klaar. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voorzien u graag van up-to-date advies dat aansluit op uw specifieke situatie.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over deze dienst?

Neem contact op

Metafoor adviseert u graag!

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wij zijn er om u te helpen. Onze adviseurs combineren actuele kennis van het huurrecht met ervaringen bij eerdere opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we u een duidelijk advies bieden. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw huurrechtelijke uitdagingen.

Cursussen over huurrecht

Verdiepingscursus Huurrecht

Tijdens de Verdiepingscursus Huurrecht wordt ingegaan op de diverse vormen van verhuur en worden de laatste ontwikkelingen besproken.

Meer lezen over huurrecht?

Huurrecht

Wet betaalbare huur aangepast

Regulering middenhuursector Eerder informeerden wij u in dit artikel al over de aanstaande regulering van de middenhuursector. Met de Wet betaalbare huur wordt de regulering

Lees verder