SnippergroenOnline

SnippergroenOnline

Optimaliseer en vereenvoudig snippergroenprojecten

SnippergroenOnline is dé oplossing voor volledige ondersteuning, helder inzicht en overzicht bij de legalisatie van oneigenlijk gebruik van gemeentegrond. Met een uitgebreide expertise in snippergroen, heeft Metafoor Vastgoed jarenlang gemeenten in Nederland geholpen bij het in kaart brengen van oneigenlijk grondgebruik, het ondersteunen van uitvoering en handhaving, en het bieden van juridisch advies over verjaringskwesties. Onze snippergroenspecialisten hebben nauw samengewerkt met de experts van Metafoor Software, wat heeft geresulteerd in een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie.

De webapplicatie legt de stappen vast welke tijdens de dossierbehandeling genomen moeten worden, waardoor alle projectleden gemakkelijk en doeltreffend aan de snippergroendossiers kunnen werken. Dit creëert structuur, helderheid en voortgang. Wij begrijpen als geen ander dat dit de sleutel is tot een geslaagd project.

Overzichtelijke dossierinformatie voor slimme beslissingen

De voordelen van SnippergroenOnline

Met SnippergroenOnline krijgt u moeiteloos toegang tot belangrijke informatie per dossier zoals:

Ook kunt u het totale projectoverzicht in één oogopslag zien. Deze informatie vormt de basis voor doordachte strategische besluitvorming door management en politiek.

SnippergroenOnline

Dit is mogelijk met SnippergroenOnline

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u ook klaar om uw Snippergroenproces te optimaliseren? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over onze software. Samen worden we succesvol in duurzaam beheer van grondpercelen.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over deze dienst?

Neem contact op

Metafoor adviseert u graag!

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl

SnippergroenOnline uitproberen? Vraag een gratis demo aan.

Snippergroendossiers behandeld
+ 55 K
Gemeenten geholpen met onze applicatie
+ 46
Snippergroenprojecten ondersteunt
+ 51