Verjaring

Juridisch Team

Geen complexe verjaringsdossiers meer

Verjaring van grond kan een lastige kwestie zijn voor overheden met veel grond in eigendom. Het beoordelen van verjaringsdossiers kan lastig zijn. De jurisprudentie rondom verjaring is de afgelopen jaren flink in ontwikkeling geweest. Om te kunnen beoordelen of in een bepaald dossier een succesvol beroep op verjaring kan worden gedaan, is kennis nodig van de wetgeving en de meest recente jurisprudentie op dit gebied. Overheden hebben deze specialistische kennis vaak niet zelf in huis.

Uw verjaringszaak, onze taak

Daarom hebben (semi)overheden advies en ondersteuning nodig op dit gebied. Door samen te werken met ons kan u de juiste stappen nemen en juridische risico’s minimaliseren. Wij hebben een aantal redenen om met ons samen te werken voor u op een rij gezet:

Stel een vraag

Heeft u een vraag over deze dienst?

Neem contact op

Metafoor adviseert u graag!

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl

Probeer onze gratis verjaringsapp

Ontdek het risico op eigendom van overheidsgrond met onze indicatiemodule. Gebaseerd op jurisprudentie, biedt het een inschatting van het risico. Houd er rekening mee dat deze module geen vervanging is voor op maat gemaakt juridisch advies. De uitkomsten hebben geen juridische waarde en zijn niet van toepassing op conflicten tussen particuliere eigenaren. De module is gratis en ontwikkeld in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Benut onze expertise en ervaring op het gebied van verjaring van gemeentegrond. Ontdek onze meerwaarde en zet de juiste stappen om eigendomsrechten te waarborgen. Bereid u voor op verjaringskwesties en maak gebruik van onze deskundigheid. Vraag nu meer informatie aan en laat ons u helpen bij het beheren van verjaringsdossiers. Samen kunnen we vooruit.

Meer kennis opdoen over verjaring? Probeer onze cursus

Verdiepingscursus Verjaring

Na de cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle kennis op het gebied van verjaring van grond en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie.

Meer lezen over verjaring?

Verjaring

Jurisprudentie update – Q1 2024

We zijn weer terug met een nieuwe jurisprudentie update rondom verjaring. Vervolgens zijn onze juristen in de verjaringsjurisprudentie gedoken. Zij hebben de jurisprudentie grondig geanalyseerd.

Lees verder