Metafoor Legal

Wat we doen

Juridische expertise voor overheden

(Semi)overheden hebben dagelijks te maken met complexe juridische vraagstukken. Het privaatrecht kan een doolhof zijn, met talloze uitdagingen die u moet trotseren. Wij begrijpen deze problemen maar al te goed.

Daarom biedt ons juridisch team gespecialiseerde diensten aan om (semi)overheden zoals u bij te staan waar nodig. Wij zijn er om u te ondersteunen bij privaatrechtelijke kwesties rondom vastgoed en grondzaken. Of het nu gaat om het oplossen van vraagstukken rondom verjaring, het hanteren van complexe huurrechtelijke situaties, het beheren van gronduitgifteprocedures, het omgaan met implicaties van het Didam-arrest of het omgaan met beperkte rechten, ons team staat klaar om u te begeleiden en adviseren.

Met een hoge mate van politieke sensitiviteit, vakspecifieke kennis en een frisse blik zijn onze juristen de juiste adviseur voor (semi) overheidsinstanties. Metafoor Legal maakt impact door het delen van kennis, waarbij wij staan voor realistisch en doelgericht advies van de hoogste kwaliteit.

Een greep uit onze expertises

Onze passie ligt in het privaatrecht, meer specifiek het vastgoedrecht. Wij adviseren voornamelijk over:

Samen succesvol in privaatrecht

Met onze expertise en ervaring bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op de specifieke behoeften van (semi)overheden op het gebied van vastgoed en grondzaken. Wij zijn uniek in wie we zijn. Metafoor Legal staat voor:

Wat we doen

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van privaatrecht. Onze expertise omvat verschillende aspecten van privaatrecht waarbij wij u graag adviseren en ondersteunen. Onze diensten omvatten:

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wij streven ernaar om samen met onze opdrachtgever succesvol te zijn op het gebied van vastgoed en grondzaken. Onze privaatrechtelijke expertise biedt veel mogelijkheden We nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we samen kunnen ontdekken hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de waardevolle kansen die op u wachten.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over deze dienst?

Neem contact op

Metafoor adviseert u graag!

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl

Juridische cursussen

Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken

Na de tweedaagse cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle juridische basiskennis met betrekking tot vastgoed en grondzaken.

Basiscursus Snippergroen

Na de cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle basiskennis met betrekking tot in gebruik genomen snippergroenpercelen.

Verdiepingscurus Verjaring

Na de cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle kennis op het gebied van verjaring van grond en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie.

Verdiepingscursus Huurrecht

Tijdens de Verdiepingscursus Huurrecht wordt ingegaan op de diverse vormen van verhuur en worden de laatste ontwikkelingen besproken.

Meer juridische artikelen lezen?