Metafoor loopt wederom mee met het NK Veldloop voor ambtenaren

Net als vorig jaar loopt Metafoor Vastgoed weer mee met het NK Veldloop voor ambtenaren. Dit jaar vertegenwoordigen Peter Broer, Jurjen van Bunningen en Loraine van Huenestein ons op  5 april in Harderwijk. Zij zullen zes kilometer hardlopen door het Harderwijksebos, over heidevelden en langs de zandverstuiving.

Op woensdag 5 april starten de deelnemers van de 6 kilometer om 13.30 uur bij het Bouw & Infra Park. Zij lopen twee rondjes van drie kilometer over de rand van Nederlands mooiste natuurgebied; de Veluwe. Vervolgens is om 15.30 uur de prijsuitreiking.

Het startschot bij de 6 km veldloop wordt gegeven door profvoetballer Bram van Polen van PEC Zwolle. Met zijn team won hij onder andere de Johan Cruijffschaal en de KNVB beker. Bij de 9 km veldloop wordt het startschot gegeven door Marianne Timmer, voormalig Nederlandse schaatsster. Bij de langste afstand, de 12 km veldloop, wordt het startschot gegeven door Irma Heeren, voormalig Nederlandse triatlete, duatlete en atlete. Deze drie sportieve helden komen allemaal uit Harderwijk.

Wilt u weten waar u de medewerkers van Metafoor Vastgoed kunt aanmoedigen? Bekijk het parcours op de website van het NK veldloop ambtenaren 2017.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl