Vraag nu een gratis polsbandje aan voor het NK Veldloop voor ambtenaren

Op woensdag 4 april vindt het NK Veldloop voor Ambtenaren weer plaats. Naar verwachting zullen dit jaar 4500 ambtenaren worden verwelkomd in Breda. De routes zijn uitgezet door het nieuwe vrijetijdsgebied Breepark. Tot nu toe hebben al 1481 hardlopers en 926 wandelaars zich aangemeld, en men kan zich deze gehele week nog aanmelden.

Afstanden NK Veldloop voor Ambtenaren

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden:

 • Hardlopen
  • 6 kilometer
  • 9 kilometer
  • 12 kilometer
 • Wandelen
  • 6 kilometer
  • 12 kilometer

Metafoor Vastgoed sponsort het NK Veldloop voor Ambtenaren

Metafoor Vastgoed en Software is dit jaar sponsor van het NK Veldloop in Breda. In ruil voor de sponsoring mogen onze medewerkers ook deelnemen aan de veldloop. Tot nu toe lopen er 4 van onze medewerkers mee.

Vraag een gratis polsbandje aan

Wij wensen alle deelnemers alvast erg veel succes op 4 april. Om alle deelnemers extra te ondersteunen bieden wij gratis polsbandjes aan. De polsbandjes beschikken over een vakje waar lopers een sleutel of geld in kunnen bewaren tijdens de loop. Ontvangt uw gemeente graag een aantal polsbandjes? Vraag deze dan snel aan door een mail te sturen naar info@metafoorvastgoed.nl.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl