Opening kantoorvilla groot succes

Op vrijdag 12 mei vierden wij de opening van onze nieuwe kantoorvilla. Daarnaast vierden wij de start van de bouw van de derde kantoorvilla, het 20 jarig bestaan van MAC3PARK, het 25-jarig huwelijk van Meine en Mieke Breemhaar én de verjaardagen van Mieke Breemhaar, Henk Stoel en Marian Mulder. Genoeg te vieren dus! Het feest werd gehouden in Avontura Dronten en was een enorm succes.

Kantoorvilla’s

Het feest begon met een welkom in Avontura Dronten met een hapje en een drankje. Hier was ook de gelegenheid om de jarigen en het bruidspaar te feliciteren. Vervolgens verliet de stoet mensen Avontura, begeleid door 4 doedelzakspelers, eindigend op de locatie van de derde kantoorvilla. Hier werd de eerste paal geslagen door wethouder Ton van Amerongen en Rik Breemhaar. De stoet vervolgde de wandeling daarna naar de tweede kantoorvilla die officieel werd geopend door burgemeester Aat de Jonge en Bob Breemhaar. Hier konden de gasten een kijkje nemen in het pand en genieten van een ijsje bij de ijscokraam. Tegen de tijd dat de stoet gasten was teruggekeerd in Avontura, stond het buffet klaar.

Gerard Joling en Wolter Kroes

Om kwart over 9 begon de zeer spectaculaire openingsact waarbij water en vuur een grote rol speelden. De swingende band “Rayo” en zangeres “Verona” verzorgden hierna de livemuziek. Daarnaast waren er optredens van Gerard Joling en Wolter Kroes. Alle optredens werden goed ontvangen door het publiek en de zaal swingde de hele avond.

Diverse activiteiten

Naast de livemuziek in de grote zaal waren er nog vele andere activiteiten georganiseerd. De gasten konden zich vermaken op de bowlingbaan, tijdens een sigaren- of koffieworkshop, bij de karikaturist, met Hollandse spelletjes, aan de cocktailbar of swingend op de dansvloer bij de Silent Disco. Kortom: voor ieder wat wils!

Wij hebben veel positieve reacties ontvangen tijdens en na het feest. Wij hopen dat iedereen een leuke tijd heeft gehad en wij willen jullie bedanken voor jullie komst. De foto’s van het feest kunt u vinden via onderstaande button.

Klik hier voor de foto’s

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl