Ook Daniël den Besten weer terug de schoolbanken in!

Daniël opnieuw de schoolbanken in

Na 4,5 jaar bij Metafoor Vastgoed in dienst te zijn, is Daniël den Besten gestart met een opleiding Projectmanagement. Middels onderstaande vragen legt Daniël uit waarom hij voor deze opleiding heeft gekozen en hoe de opleiding hem zal helpen in zijn werk als vastgoedadviseur en projectleider bij Metafoor.

 

Kun je iets meer vertellen over de opleiding?

Ik ben eind oktober gestart met de opleiding Projectmanagement. Tijdens deze opleiding leer ik hoe ik een direct toepasbaar professioneel projectplan schrijf, hoe ik met verschillende projectmanagementmethodieken werk en hoe ik een heldere business case opstel. Daarnaast leer ik meer over de startup en kick-off van een project, het inrichten van een projectorganisatie en het plaatsen van het project in zijn omgeving. Ook leer ik hoe ik het project beheers tijdens de uitvoering. Daarnaast komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Stakeholdermanagement
  • Leiderschapsstijlen
  • Onderhandelen
  • Conflicthantering en weerstand
  • Risicomanagement

 

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?

Omdat het aansluit bij de kennis die ik al heb op het gebied van projectleiding en ik me graag wil verbeteren als projectleider. Mede omdat er reflectie in zit is er ruimte om mijn eigen situatie te bekijken en te reflecteren met die van anderen.

 

Waarbij zal de opgedane kennis jou helpen in je rol als adviseur bij Metafoor?

De opleiding helpt mij om controle en overzicht te houden op de projecten waar ik aan werk. Ik verwacht dat ik hierdoor verder kan groeien als projectleider en met de opgedane kennis van snippergroenprojecten mijzelf te laten doorgroeien als projectleider op het gebied van bijv. vastgoedontwikkelingen en uiteindelijk wellicht ook gebiedsontwikkeling.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl