NK Veldloop voor ambtenaren 2017 groot succes

Het NK Veldloop voor ambtenaren dat dit jaar werd georganiseerd door de gemeente Harderwijk was wederom een groot succes. Ongeveer 3500 mensen namen deel aan de verschillende onderdelen van het goed georganiseerde evenement, waaronder Metafoor werknemers Peter Broer en Loraine van Huenestein.

De organisatoren waren zeer tevreden over het verloop. “Alle deelnemers, zowel aan de diverse veldlopen als de wandelaars, zijn wat mij betreft grote winnaars”, aldus Christianne van der Wal, een enthousiaste wethouder van Sport.

Metafoor rende mee met de 6km Veldloop

Peter en Loraine vertegenwoordigden Metafoor Vastgoed en Software tijdens het evenement. Zij liepen de 6 km Veldloop onder zonnige omstandigheden en waren beiden tevreden met hun tijd. Wel was het erg druk, wat zorgde voor een wat langzamere start.

Goed georganiseerd

Het evenement was zeer goed georganiseerd. Naast de routes die waren uitgezet, waren ook de faciliteiten als kleedkamers en douches goed verzorgd. Tevens was er op de passende locatie genoeg ruimte voor stands met eten en drinken, artikelen voor de verkoop en zelfs massages. Daarnaast zorgden een theaterbureau en een swingende band voor een gezellige sfeer.

Volgend jaar in Breda

Volgend jaar zal het NK Veldloop voor ambtenaren georganiseerd worden in Breda. Uiteraard is Metafoor Vastgoed dan weer van de partij.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl