Nieuw management Metafoor Vastgoed

Peter Broer

Op 1 maart hebben Peter Broer en Hendrika Sinnema het ‘managementstokje’ officieel overgenomen van Marian Mulder. Peter Broer zal zich als Commercieel Manager vooral richten op onze relaties, externe medewerkers en productontwikkelingen. Hendrika Sinnema zal zich als Manager Bedrijfsvoering voornamelijk bezig houden met de interne processen, de bedrijfsvoering en hoe Metafoor daarin samen met de medewerkers stappen kan zetten.

Peter Broer als Commercieel Manager

Peter Broer is na zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij en de master Vastgoed & Planologie 12 jaar werkzaam geweest bij MAC³PARK als Sales-/Marketing Manager. In deze tijd heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van portefeuillemanagement, vastgoedbeheer, strategische positionering van bestaand en nieuw vastgoed en gebiedspromotie. Samenwerking met gemeenten, bedrijfsleven en stakeholders was daarbij een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden.

In 2015 is Peter Broer bij Metafoor Vastgoed gestart als Senior Vastgoedadviseur en accountmanager. Hij houdt zich sindsdien bezig met vastgoedmanagement, relatiebeheer en productontwikkeling. Ook heeft hij in deze periode verschillende (rekenkamer)onderzoeken op het gebied van vastgoed en grondzaken uitgevoerd voor diverse gemeentelijke opdrachtgevers en heeft hij actief bijgedragen aan artikelen en publicaties rondom onderwerpen binnen het vastgoedmanagement. “Een unieke kans om nu als manager bij te dragen aan de verdere groei van ons adviesbureau en om daarmee nog meer nieuwe en bestaande klanten te ondersteunen bij de professionalisering van het vastgoedbeheer ”.

Hendrika Sinnema als Manager Bedrijfsvoering

Hendrika Sinnema heeft na haar Bachelor ook haar Master in de Rechten (Privaatrecht) afgerond in 2013. Na als Jurist ervaring op te hebben gedaan bij verschillende bedrijven is ze in 2017 bij Metafoor Vastgoed gestart. In haar tijd bij Metafoor heeft ze diverse gemeentelijke opdrachtgevers ondersteund en geadviseerd als Jurist Grondzaken. Daarnaast heeft ze het Management Trainee Programma van de holding waar Metafoor deel van uit maakt gevolgd en afgesloten met een 8,2. “Na het Management Trainee Programma wilde ik mij graag verder ontwikkelen. Toen ik werd gevraagd om het Management van Metafoor Vastgoed te gaan doen zei ik meteen ja!”.

Mooie kansen voor de toekomst

Met de jarenlange vastgoedervaring en –kennis van Peter Broer en de juridische en operationele kwaliteiten van Hendrika Sinnema, vullen de nieuwe managers elkaar mooi aan. Samen zien ze dan ook mooie kansen om Metafoor Vastgoed naar een nóg hoger niveau te tillen. Zo zien ze mogelijkheden in ondersteuning bij het professionaliseren van de vastgoedafdelingen van gemeenten, het bieden van administratieve, financiële en juridische ondersteuning op afstand en het verduurzamen van gemeentelijk vastgoed. Daarnaast zien ze het verbeteren van de diensten, softwaretools en processen binnen Metafoor als een mooie uitdaging.

(rekenkamer)onderzoeken op het gebied van vastgoed en grondzaken uitgevoerd voor diverse gemeentelijke opdrachtgevers en heeft hij actief bijgedragen aan artikelen en publicaties rondom onderwerpen binnen het vastgoedmanagement. “Een unieke kans om nu als manager bij te dragen aan de verdere groei van ons adviesbureau en om daarmee nog meer nieuwe en bestaande klanten te ondersteunen bij de professionalisering van het vastgoedbeheer ”.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl