Metafoor Vastgoed doet ook mee met regionale bijeenkomsten rondom maatschappelijk vastgoedmanagement

Bouwstenen voor Sociaal organiseerde tot nu vooral activiteiten op landelijke schaal, waarbij juristen, professionals, financiële experts en vastgoedmanagers bij gemeenten en scholen kennis en ervaring uitwisselden en praktische tools ontwikkelden. Vanaf nu gaat Bouwstenen ook regionaal aan de slag met vastgoedmanagement voor gemeenten en scholen. Metafoor zal als lid ook actief meedoen met de regionale bijeenkomst

De regionale netwerken zijn bedoeld voor scholen en gemeenten die hun vastgoedmanagement naar een hoger niveau willen brengen. Het doel is om gemeenten en scholen de kans te geven om ervaring en kennis uit te wisselen en van elkaar te leren. Er zijn vier verschillende regionale netwerken, namelijk één in regio Noord-Oost, regio Noord-West, regio Zuid-Oost en regio Zuid-West. Zo is er altijd een regionaal netwerk in de buurt. Het initiatief wordt ondersteund door Het netwerk, de VNG, PO-raad en VO-raad.

Regiobijeenkomsten

Op 19 mei is er een aftrapbijeenkomst met quick scan voor degenen die de eerdere aftrapbijeenkomst hebben gemist. Vervolgens zijn er meerdere regiobijeenkomsten georganiseerd waar men aan kan deelnemen:

  • 8 juni, regio Noord-Oost: nieuwe generatie huisvestingsplannen
  • 15 juni, regio Zuid-West: organisatie en beheer van MFA’s
  • 27 juni, regio Zuid-Oost: nieuwe generatie huisvestingsplannen
  • 30 juni, regio Noord-West: nieuwe generatie huisvestingsplannen

Bijeenkomst 8 juni in samenwerking met Metafoor

Op 8 juni vindt de eerste regiobijeenkomst plaats omtrent huisvestingsplannen voor de toekomst. Hier wordt onder andere ingezoomd op de belangrijkste doelen, uitgangspunten, keuzes, overeenkomsten en verschillen. Metafoor is betrokken bij het onderwerp organisatie, rollen & profielen met betrekking tot maatschappelijk vastgoedmanagement.

Wie zijn er bij de eerste regiobijeenkomst?

Naast de deelnemers aan het regionale netwerk van regio Noord-Oost Nederland zijn ook kennismakers van harte welkom. Bij de voorbereiding van de bijeenkomst wordt er samengewerkt met Gert Plomp (gemeente Opsterland en bestuurslid LVO), Ingrid de Moel (Bouwstenen voor Sociaal) en Peter Broer van Metafoor Vastgoed. Het programma wordt begeleid door Michel de Bondt (trekker van dit netwerk).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een regionaal netwerk via deze link. Daarnaast kunt u zich ook aansluiten bij een meer specialistisch en landelijk netwerk.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl