Metafoor lanceert traineeship op het Saxion in Enschede

Namens Metafoor Vastgoed waren Carola Ton (Werving & Selectie) en Peter Broer (Accountmanager) aanwezig op de bedrijvendag van studievereniging Trias Loci op woensdag 29 maart 2017. Tijdens deze bedrijvendag op het Saxion in Enschede werd het nieuwe traineeship van Metafoor Vastgoed geïntroduceerd aan studenten van de opleidingen Vastgoed en Makelaardij, Bedrijfskunde MER en Bouwkunde.

Saxion is een Nederlandse hogeschool met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Enschede waar in totaal ruim 26.000 studenten studeren. Saxion biedt een groot aantal nationale én internationale opleidingen, afstudeerrichtingen en specialisaties. De school onderscheidt zich van andere scholen door de focus op Living Technology. Saxion laat technologie leven als integraal onderdeel in de zorg, de bouw, het onderwijs en dienstverlening.

Voor de studenten van het Saxion biedt het nieuwe traineeship van Metafoor Vastgoed een unieke kans om na de studie door te leren en tegelijkertijd al werkervaring op te doen. De stand van Metafoor werd actief bezocht door eerstejaars tot en met derdejaars studenten. Het was voor de studenten een interessante kennismaking met het werkterrein van een adviesbureau die met name actief is op vastgoedafdelingen van gemeenten in heel Nederland. Volgend jaar zijn we er weer bij!

Bent je net afgestudeerd en heb je interesse in het traineeship van Metafoor? Of is uw gemeente geïnteresseerd in het traineeprogramma? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te e-mailen naar info@metafoorvastgoed.nl. Of vul bij interesse ons contactformulier in.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl