Metafoor genomineerd voor Onderneming van het Jaar 2022

Dit avontuur startte op vrijdag 30 september. Wij kregen plots een e-mail dat wij door een mede-ondernemer in Gemeente Dronten waren voorgedragen als kandidaat voor de verkiezen van Onderneming van het Jaar.

Op het gevolg van deze voordracht moest onze directeur, Peter Broer, verscheidene vragen beantwoorden. Hierna was het wachten geslagen, want we werden we geselecteerd voor de shortlist? Niet veel later kregen we bericht dat we de shortlist hadden gehaald en 18 november stonden de juryleden van de verkiezing op onze stoep. Tijdens dit bedrijfsbezoek vond eerst een interview plaats met de directeur gevolgd door een kleine tour door ons mooie kantoor.

Toen sloeg het wachten toe, want is onze organisatie genomineerd voor de titel van Onderneming van het Jaar?

Op donderdag 1 december kwam het hoge woord eruit tijdens de businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek bij de Rede van Dronten. Wij kunnen u dan ook met trots mededelen dat Metafoor Vastgoed en Software genomineerd is voor Onderneming van het Jaar.

De prijsuitreiking zal op zaterdag 7 januari tijdens het Nieuwjaarsfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek plaatsvinden.

Daarnaast heeft Ondernemingsvereniging De Driehoek een mooi artikel geschreven over deze verkiezing waar wij u graag naar doorverwijzen. Via de onderstaande button kunt u dit artikel lezen.

Tot slot, willen we de twee andere ondernemingen in deze verkiezing ook feliciteren met hun nominatie .


Klik hier voor het artikel

Peter Broer met de nominatie voor Onderneming van het Jaar

Aantal dagen tot de bekendmaking van Onderneming van het Jaar 2022:

Dagen Uren Minuten Seconden

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl