Metafoor geeft cursus verjaring bij de gemeente Ommen-Hardenberg

Metafoor Vastgoed heeft dankzij jarenlange ervaring en de vakkundigheid van haar adviseurs veel kennis in huis op het gebied van vastgoed, grondzaken en alle juridische aspecten die daarbij komen kijken. Het is dan ook zonde om deze kennis binnen de organisatie te houden. Om onze kennis te delen zijn wij gestart met het geven van cursussen door het hele land.

Cursus verjaring

Afgelopen woensdag, 30 augustus 2017, gaf juridisch adviseur Deirdre Swiers een cursus omtrent verjaring bij de gemeente Ommen-Hardenberg. Tijdens deze cursus werden verschillende uitspraken van het Gerechtshof, de Rechtbank en de Hoge Raad behandeld om een beter beeld te krijgen van hoe verjaring precies in de praktijk werkt. Hierna kwamen verschillende casussen aan bod, waarbij situaties werden geschetst waar bewoners een beroep op verjaring deden. Naar aanleiding van foto’s en een uitleg over de situatie moesten de cursisten aangeven of de bewoners eigenaar waren geworden van de grond door verjaring. Uiteindelijk legde Deirdre per casus uit waarom er wel of geen sprake was van verjaring.

Cursus bij uw gemeente

Zijn de medewerkers op de vastgoedafdeling bij uw gemeente ook aan een dergelijke cursus toe? Naast deze cursus bieden wij ook een basiscursus vastgoed & grondzaken, en maatwerkcursussen aan. Al onze cursussen kunnen bij u op locatie worden gegeven, maar wij bieden hiervoor ook graag onze eigen ruimte in Dronten aan. Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze cursussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl