Metafoor begeeft zich op glad ijs voor een ijzersterk team

Vrijdag 20 september 2019 leek een dag als geen ander. Net als iedere ochtend doorkruisten veel Metafoor auto’s de vroege ochtenddauw. Maar in tegenstelling tot de gemiddelde werkdag reden de auto’s niet naar hun gebruikelijke plaats van bestemming. Groningen was ditmaal de eindbestemming.

Na een kop koffie en een appelgebakje werd iedereen verwacht in een Groningse sport/ijshal. De bureaustoel, pen en papier werden vandaag ingeruild voor schaatsen, sticks en een grote hoeveelheid stenen en bezems. Je raadt het al; ijshockey en curling stonden op het programma! Na een aantal harde clashes, tactische hacks en magistrale curls, vervolgde de groep zijn weg richting Groninger stad.

Na een gezellige lunch stond een rondvaart door de Groningse gracht op ons te wachten. In het uur dat daarop volgde, werd de groep bijgepraat over de historie van stad Groningen. Onder toeziend oog van d’ Olle Grieze en het paard van Sint Martinus meerde de groep aan in de Oosterhaven.

Het relaxen was voorbij en het werd tijd om de hersenen te laten kraken… Zes verschillende groepen moesten hun uitweg zien te vinden in de Escape Hunt Groningen. Na een uur creatief denken en samenwerken wisten de meeste collega’s te ontsnappen. De collega’s die niet wisten te ontsnappen zijn helaas ten onder gegaan in het zinkende schip van Rock the Brazilian.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl