Metafoor aanwezig op De Plandatis vastgoedbeheerdag

Afgelopen dinsdag waren Leo Looise en Loraine van Huenestein aanwezig op de vastgoedbeheerdag, georganiseerd door onze partner Plandatis. Na vele jaren van succesvolle gebruikersdagen was het volgens Plandatis tijd voor iets nieuws. Dit jaar was het evenement daarom anders opgezet dan voorheen. Het thema dat tijdens dit kennisevent centraal stond was “Vastgoedonderhoud nu en de toekomst”. Dankzij de relatie tussen Metafoor Vastgoed en Plandatis, kregen wij een stand toegewezen op dit evenement.

Samenwerking Metafoor en Plandatis

O-Prognose is software voor onderhoudsplannen en technisch gebouwbeheer ontwikkeld door Plandatis. Metafoor Software richt zich vooral op het administratief beheer van vastgoed met vastgoedbeheer systeem VBSonline voor zowel overheden als bedrijven. Door de integratie van beide systemen is een verbeterd inzicht en overzicht in de actuele vastgoedportefeuille mogelijk gemaakt. Gebruikers van beide systemen hoeven vastgoedgegevens hierdoor maar eenmalig in te voeren, wat bijdraagt aan kostenbesparing, up-to-date informatie en efficiëntie in bedrijfsprocessen.

Prodentfabriek in Amersfoort

Het kennisevent van Plandatis vond op 9 mei 2017 plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort. Deze oude fabriek bevindt zich in De Nieuwe Stad, op steenworpafstand van het historische centrum van Amersfoort. De nieuwe stad kenmerkt zich door zijn authenticiteit en avontuurlijkheid, met sterke historische invloeden en zijn toekomstgerichte visie.

Boeiende sprekers

Het programma van het evenement was gevuld met presentaties van boeiende sprekers. Olaf Zernitz van Plandatis trapte af met daaropvolgende presentaties van Jeroen Wolbrink (De Nieuwe Stad), Edwin Koers (Unica) en Peter Gijbels (CoSource). Na een korte pauze begon Collin van Kooten (CAD & Company) aan het tweede deel van het programma, opgevolgd door Professor Ben van Lier (Centric). In het laatste deel van het programma was de keuze aan de bezoekers om de presentatie omtrent de nieuwe release van O-Prognose bij te wonen, of alvast te gaan netwerken tijdens de afsluitende borrel.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl