Metafoor aanwezig op het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019

Op donderdag 28 november vond het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019 (NCBOR) plaats. Tijdens dit congres waren veel professionals aanwezig die werkzaam zijn in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Namens Metafoor Vastgoed waren Jantine en Peter aanwezig. Metafoor had een stand ingericht waar bezoekers kennis konden opdoen over snippergroen en oneigenlijk grondgebruik.

Veel herkenning op het gebied van snippergroen

De beheerders in de openbare ruimte herkennen het probleem van ‘landjepik’ in de openbare ruimte erg goed. Vaak wordt hiervan ook wel melding gemaakt bij de gemeente, echter hier ontbreekt het vaak aan capaciteit en prioriteit om actief te handhaven. Vooral bij herinrichtingsprojecten lopen de beheerders er veel tegen aan dat het oneigenlijk grondgebruik de nieuwe plannen van de gemeente in de weg zitten. De bewezen projectaanpak van Metafoor zou hier een goede oplossing voor kunnen zijn.

Winactie verjaringstaart

Uiteraard hadden wij weer een mooie winactie bedacht, waarbij bezoekers van onze stand kans maakten op onze ‘Verjaringstaart’. Inmiddels hebben we drie winnaars uitgekozen:

  • Gemeente Langedijk
  • Gemeente Hoeksche Waard
  • Provincie Noord-Holland

 

De taarten zullen volgende week afgeleverd worden bij de juiste afdeling van de organisaties.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl