Metafoor aanwezig op het Congres Illegaal Grondgebruik

Tessa Veeke, Berrique de Jong en Peter Broer van Metafoor Vastgoed waren gister aanwezig op het Congres Illegaal Grondgebruik. Het was de 4e editie van het congres en dit jaar werd het gehouden in kasteel Vanenburg in Putten.

Het thema van het congres was dit jaar ‘de onrechtmatige toestand’. Het congres werd gehouden voor gemeenteambtenaren en vastgoedprofessionals die zich bezig houden met snippergroen, gronduitgifteverjaring en/of illegaal grondgebruik. Diverse specialisten vertelden wat er nodig is om illegaal grondgebruik kwesties op praktische en vakkundige wijze op te lossen. Daarnaast werd er verteld over de invloed van de Wet Markt en Overheid op het in gebruik geven van snippergroen door overheden.

De locatie van het congres was dit jaar zeer uniek. Kasteel de Vanenburg in Putten is erg centraal gelegen, in het midden van het land, en biedt een grote diversiteit aan zalen voor presentaties aan grote gezelschappen.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl