Metafoor voor 2e jaar sponsor van Sea Bottom Jazz Festival

Op 24 en 25 maart is het tijd voor de 25e editie van het Sea Bottom Jazz Festival. Op het grootste indoor-muziekfestijn van Lelystad treden verschillende bekende jazzartiesten op. Metafoor Vastgoed is één van de sponsors van dit jazzfestival.

Het Sea Bottom Jazz Festival vond in 1989 voor het eerst plaats. Sinds 2007 speelt het festival zich naast vrijdagavond ook af op zaterdagavond. De sfeer op het festival is volgens vele bezoekers sindsdien weer ‘als vanouds’, doordat het evenement na de verbouwing van de Agora een andere vorm heeft aangenomen.

Waarom sponsort Metafoor dit festival?

Metafoor Vastgoed sponsort het Sea Bottom Jazz Festival dit jaar voor de tweede keer. Metafoor vindt het belangrijk om als Lelystads bedrijf een bijdrage te leveren aan een lokaal evenement als deze. Mede dankzij de goede reputatie van  het Sea Bottom Jazz Festival en de landelijke uitstraling die het evenement heeft, is Metafoor Vastgoed voor het 2e jaar een trotse sponsor.

Sea Bottom Jazz Festival 2017

Dit jaar zijn de optredens van de artiesten verdeeld over 4 zalen. Er kan genoten worden van jazzartiesten zoals Alain Clark, Jon Tarifa en Hans Dulfer. Daarnaast vult het programma zich met optredens van Leona Phillipo en Jennie Lena van The Voice of Holland. Op vrijdagavond vindt er een singer-songwriter circle plaats, waarvan de winnaar op zaterdagavond weer mag optreden. Ook draait er op zaterdagavond een DJ in het restaurant van de Agora. Kaarten voor vrijdagavond zijn te verkrijgen voor €20,- en een ticket voor de zaterdagavond kost €37,50.

Metafoor Vastgoed

Metafoor is een landelijk opererend advies- en detacheringsbureau. De vastgoedadviseurs, projectmanagers en juristen van Metafoor hebben al veel gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en andere semi-overheidsorganisatie geadviseerd bij vragen omtrent vastgoed- en grondzaken. Daarnaast ontwikkelde Metafoor software voor zowel overheden als bedrijven ter ondersteuning bij het beheer van vastgoed. Ook gemeente Lelystad is klant van Metafoor. Vanuit Metafoor zijn circa 30 adviseurs werkzaam in heel Nederland.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl