Marian wordt nieuwe directeur MAC3PARK

Op 1 januari 2020 treedt Marian Mulder aan als directeur bij MAC3PARK, één van de bedrijven binnen de holding waar Metafoor Vastgoed deel van uitmaakt. MAC3PARK is één van de grotere vastgoed organisaties op de Nederlandse bedrijvenmarkt.

De carrière van Marian startte al op vroege leeftijd

Na haar opleiding Vastgoed en Makelaardij is Marian op 20-jarige leeftijd in 2001 gestart als medewerker binnendienst bij het Ministerie van Financiën, Dienst der Domeinen Noordoost (het huidige Rijksvastgoedbedrijf). Als medewerker binnendienst hield ze zich bezig met alle staatsgronden en het overtallig vastgoed in de regio’s Drenthe en Overijssel. In 2005 is ze in dienst gekomen bij Metafoor Ruimtelijk Ontwikkeling en Vastgoed als adviseur vastgoed. Ze is de jaren daarna bij diverse organisaties gedetacheerd, waar ze altijd met vastgoed- en grondcontracten actief is geweest (een projectontwikkelaar, diverse gemeenten, Port of Amsterdam, etc.).

Van teamleider naar manager

Na het succesvol doorlopen van het interne Management Trainee Programma van de KMM-groep in 2006/2007, is Marian in 2008 teamleider vastgoed geworden. Vanaf 2011 is het onderdeel vastgoed verzelfstandigd en zo ontstond de BV Metafoor Vastgoed en Software met Marian als manager. Destijds gestart met 7 medewerkers en inmiddels werken er 50 mensen voor Metafoor Vastgoed en Software én zijn er diverse tools ontwikkeld welke zowel gemeenten als commerciële organisaties ondersteunen bij het professioneel beheren van de vastgoedportefeuille.

Na ruim 14 jaar Metafoor en ruim 18 jaar ervaring in het vastgoed, zal Marian Mulder per 1 januari directeur Mac3Park worden.

Uiteraard draagt ze haar stokje zorgvuldig over

Peter Broer en Hendrika Sinnema zullen het stokje van Marian overnemen. Uiteraard nemen wij daar uitgebreid en zorgvuldig de tijd voor. In de aankomende 6 maanden zal Marian haar relaties gaan overdragen aan Peter Broer ofwel Hendrika Sinnema.

Heeft u vragen over de wijzigingen voor u? U kunt altijd contact opnemen door te bellen naar 088 – 00 66 100 of door te mailen naar info@metafoorvastgoed.nl.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl