Kick-off Traineeship Vastgoed en Grondzaken

Kick-off

Op donderdag 10 september vond de kick-off van ons Traineeship Vastgoed en Grondzaken plaats. Dit is de derde editie van het traineeship, waarin startende medewerkers handvaten meekrijgen op het gebied van vastgoed en grondzaken die goed van pas komen in het veld. De kick-off werd geleid door Peter Broer en Bianca Boersma. Dit jaar nemen Jan Wagemaakers, Maarten Adriaensen, Noud Hes en Willemyn Volders deel. Ook Matthijs Botter en Iko Scheepsma waren bij de kick-off van het traineeship. Voor de meeste deelnemers was de kick-off een ‘dagje uit’ naar Dronten, want normaal zijn zij gedetacheerd bij een gemeente, waterschap of provincie.

Tijdens de kick-off hebben de deelnemers elkaar eerst beter leren kennen. Doordat de meesten gedetacheerd zijn, ziet niet iedereen elkaar even vaak. Om elkaar goed te leren kennen, werd afgetrapt met een kennismakingsspel. Tijdens de kennismaking was er ook even een moment om te evalueren hoe het werken bij Metafoor tot nu toe bevalt. 

Na het kennismakingsspel was het tijd om Metafoor beter te leren kennen. Allereerst werd meer verteld over de holding waar Metafoor deel van uit maakt. Metafoor is een onderdeel van KMM groep, wat weer bestaat uit 25 bedrijven. Vervolgens werd verteld over het gedragskompas van Metafoor, FRIS: Focus, Resultaat, Initiatief en Samenwerking. Ook werden alle producten en diensten van Metafoor uitgebreid besproken en toegelicht. Als laatst werd verteld over de missie en visie van Metafoor. Metafoor is een professioneel adviesbureau dat staat voor het delen van kennis. Het doel van Metafoor is om een langdurig partnership met tevreden klanten aan te gaan. De adviseurs zijn het visitekaartje van Metafoor en daar zijn we trots op!

"Ik vond dit een leerzame kick-off van het traineeship Vastgoed en Grondzaken. Zelf ben ik afgelopen week pas begonnen bij Metafoor en dit was voor mij een goede en heldere inkijk op Metafoor. Ook was het erg leerzaam om collega’s te zien en te spreken die gedetacheerd zijn bij een gemeente."
Iko Scheepsma
Afstudeerstudent

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl