Gratis deelname Basiscursus Vastgoed en Grondzaken

Maak nu kans op gratis deelname aan één van onze Basiscursussen Vastgoed en Grondzaken!

Onze vastgoedadviseurs en juristen hebben veel kennis in huis. Omdat wij deze kennis graag willen delen, is Metafoor in 2017 gestart met het aanbieden van cursussen op het gebied van Vastgoed en Grondzaken. Onze Basiscursus Vastgoed en Grondzaken is sindsdien al door 126 medewerkers van diverse gemeenten en waterschappen gevolgd.

Na deze tweedaagse cursus beschikken deelnemers over alle basiskennis met betrekking tot vastgoed en grondzaken. De cursus is bedoeld voor medewerkers die aan het begin van hun carrière op de vastgoedafdeling van een overheidsorganisatie staan of die hun kennis willen opfrissen. De cursus wordt verzorgd door onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Na zo veel succesvolle trainingsdagen kunt u nu gratis deelname aan de Basiscursus Vastgoed en Grondzaken winnen t.w.v. €949,-.

Hoe maakt u kans?

Kans maken is heel simpel. Geef vóór maandag 6 april in een reactie onder dit LinkedIn-bericht aan waarom deze cursus interessant is voor u óf voor een collega. Dat is het enige dat u hoeft te doen om kans te maken op deze mooie prijs. Wij zullen in de daarop volgende week (week 15) de winnaar bekend maken.

Voorwaarden

Voor onze Basiscursussen Vastgoed en Grondzaken geldt een minimum aantal van 8 deelnemers. De winnaar kan enkel aan een cursus deelnemen wanneer dit aantal behaald is en de cursus dus plaats zal vinden. De winnaar mag na bekendmaking telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bekijken (T: 088 – 00 66 100). De volgende cursussen staan nog op de planning:

Leiden 16 + 23 april
‘s-Hertogenbosch 18 + 25 juni
Amersfoort 5 + 12 november

Lees hier de ervaringen van deelnemers aan de basiscursus.

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Loraine van Huenestein

Loraine van Huenestein

Loraine is onze Corporate Recruiter. Heeft u vragen over consultancy of een vacature? Neem dan contact op met Loraine. U kunt haar bellen op +31 6 51 26 94 98 of een e-mail sturen naar loraine.van.huenestein@metafoor.nl. Loraine staat klaar om u te helpen.

Bekijk alle artikelen van deze adviseur

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl