Gezellige, zomerse familiedag achter de rug!

Familie

Afgelopen zaterdag vond onze tweejaarlijkse familiedag plaats, bij ons op kantoor in Dronten. Op deze dag komen onze medewerkers en hun familie en vrienden samen om te genieten van een dag vol hapjes, drankjes en vertier. Het was een erg tropische dag, maar dat mocht de pret niet drukken. Wel waren de nodige zomerse maatregelen getroffen om de kinderen, maar ook de volwassenen, het hoofd koel te houden.

De familiedag duurde van 11.00 tot 16.00 uur en iedereen kon vrij inlopen. In totaal waren er 30 aanwezigen en ook de KMM directie was nog even van de partij.

Tussen 12.00 en 14.00 uur werd er genoten van puntzakken friet en snacks uit de frietkraam van Oma’s Friet. Als toetje werd er overheerlijk sorbetijs geserveerd. Buiten de patatkraam om waren de dranken en overige hapjes verzorgd door Partyservice Breet.

De kinderen konden zich laten schminken en zich helemaal uitleven op het springkussen. Daarnaast werden zij geëntertaind door een ballonnenartiest onder het genot van een bakje popcorn. Dit alles werd verzorgd door Elsvierderels. Ook stond er, vanwege het tropische weer, een zwembadje en een watertafel en konden de kinderen (en volwassenen) afkoelen onder de sproeier. Daarnaast waren er verschillende spellen aanwezig, waarvan vooral het spel Kubb uitvoerig is gespeeld.

Wij hebben weer een erg leuke middag gehad en kijken uit naar de volgende familiedag!

Jouw partner in vastgoedadvies

Deel :

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Metafoor Vastgoed.

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

info@metafoorvastgoed.nl