Adviesdesk

Adviesdesk

De 12e man voor overheden

Herkent u het gevoel dat u geen tijd heeft om een dossier op te pakken? Of u heeft niet de juiste kennis in huis om een beleidsstuk te schrijven? Onze adviseurs worden regelmatig gevraagd om advies te geven. Daarom hebben wij de Adviesdesk ontwikkeld: uw 12e man op afstand.

De voordelen van onze adviesdesk op een rijtje:

*Het tarief wordt jaarlijks herzien en geïndexeerd.

Met onze adviesdesk bieden wij u de mogelijkheid om op professionele wijze en tegen een gunstig tarief advies te ontvangen op het gebied van vastgoed en grondzaken.

Waarbij wij u kunnen helpen

Er zijn verschillende vormen waarop u advies van bij ons kunt inwinnen. Wij bieden de volgende vormen van advies aan op het gebied van vastgoed en grondzaken:

Een greep uit onze expertises

Wij kunnen u ondersteunen bij verschillende onderwerpen rondom vastgoed en grondzaken. Door onze ervaring hebben wij expertises opgedaan waarbij wij u kunnen ondersteunen. Wij geven u graag inzicht in deze expertises.

Juridisch:

Vastgoed:

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd naar wat de adviesdesk voor u kan betekenen? En de mogelijkheden die wij u kunnen bieden door middel van een afroep- of raamovereenkomst? Neem dan contact met ons op. Jelle komt graag op bezoek en vertelt u meer. Binnenkort een kopje koffie doen?

Stel een vraag

Heeft u een vraag over deze dienst?

Dien uw adviesvraag in

Productblad

Download hier ons Productblad

Neem contact op

Metafoor adviseert u graag!

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

adviesdesk@metafoorvastgoed.nl

Testimonials
‘’Ik ben echt heel tevreden, de adviseurs van Metafoor weten de weg, voor mijn gevoel zitten ze hier al jaren. De communicatie met Metafoor is ook heel prettig.’’
Rutgert Smit
Rentmeester bij Gemeente Heerenveen
‘’De adviseurs van Metafoor hebben veel kennis en ervaring. Men heeft al in verschillende keukens gekeken en vaker met het bijltje gehakt.’’
Klaas Oosterveld
Teamleider Vastgoed en Grondzaken bij Gemeente Weststellingwerf
‘’Contacten met Metafoor zijn prima, ik ben enthousiast over VBS, de adviseur doet wat ze moet doen en is administratief heel sterk, zeer punctueel.’’
Edwin de Wit
Medewerker afdeling financiën bij Gemeente Hardenberg
"Ik vind het plezierig dat iemand anders het contract maakt en dat diegene over mijn schouder mee kijkt of ik de juiste afspraken maak. Het gaat mij dus niet alleen om het ontlasten, maar ook echt om de kwaliteit."
Elsemarie Oosterveen
Gemeente Heerenveen

Zij gingen u voor