Legal Connect Event

Evenement

Legal Connect Event

Het juridisch Team van Metafoor Vastgoed geeft al jaren juridische cursussen op het gebied van vastgoed en grondzaken. Tijdens deze cursusdagen viel het ons op dat de deelnemers, (semi)overheidsmedewerkers, veel waarde hechtten aan het onderling sparren over de materie en de toepassing daarvan in de eigen organisatie. Het verbaasde ons dat dit onderling sparren buiten onze cursus om niet of nauwelijks lijkt voor te komen.

De juristen van Team Legal sparren wekelijks over hun ervaringen in de praktijk. Omdat wij van mening zijn dat sparren met vakgenoten binnen ons vakgebied van essentieel belang is, introduceren wij met trots het Legal Connect Event. Hoe is dit idee ontstaan? Simpelweg omdat we beseffen dat de connectie tussen gelijkgestemden ontbreekt. En dat is waar we verandering in willen brengen.

Wij zijn de verbindende schakel, de facilitators van samenkomen en sparren. Tijdens de Legal Connect Events delen we niet alleen inzichten vanuit onze expertise, maar geven we vooral ruimte voor jullie onderlinge interactie. Metafoor Legal staat voor verbinden en dat is precies wat we willen bewerkstelligen.

Bent u een vakgenoot in dienst bij een (semi)overheid en mist u ook een gelijkgestemde om mee te sparren? Ziet u ook de waarde van collega’s ontmoeten van andere (semi)overheden en ervaringen uitwisselen? Dan is dit evenement iets voor u.

Op 21 maart organiseren wij een kosteloze lancering van dit nieuwe evenement. Tijdens de lancering kunt u proeven van de Legal Connect.  Heeft u de smaak te pakken? Wij zullen jaarlijks meerdere Legal Connect events organiseren, telkens met een wisselend en actueel juridisch thema binnen ons vakgebied.

Meld u direct aan via het onderstaande formulier.

Lanceringsprogramma van het Legal Connect Event

Tijdens de lancering geven we de deelnemers de kans om nader kennis te maken met de juristen van Metafoor Legal en hun specialismen binnen het vakgebied.

Het programma voor het evenement ziet er als volgt uit:

Bij het invullen van het aanmeldformulier hieronder kunt u aangeven welke break-outsessies uw voorkeur hebben. We zullen ons best doen om u in te delen volgens uw voorkeuren, maar let op: de beschikbare plaatsen per sessie zijn beperkt. Het kan dus gebeuren dat u niet bij beide van uw voorkeurssessies geplaatst wordt. Desalniettemin zijn alle break-outsessies boeiend en bieden ze nieuwe inzichten die u zeker zullen aanspreken.

Organisatie en praktische informatie

Het evenement begint om 09.00 uur (inloop) en eindigt om 14.00 uur. Wij zorgen voor koffie, thee, water en lunch voor alle deelnemers. Tijdens de lunch is er voldoende ruimte om te netwerken.

Aanmelden voor het evenement in maart is niet meer mogelijk. Later dit jaar vindt er nog een editie plaats.

Houd onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit evenement?

Break-outsessies onder leiding van:

Bart

Sikkes

Jurist en Relatiemanager

Deirdre

Swiers

Jurist en Teamleider

Evelien van den Brink

Evelien

van den Brink

Jurist

Peter

de Haan

Jurist

Neem contact op

Telefoonnummer

088 006 6100

E-mailadres

cursus@metafoorvastgoed.nl